Jolene (2008) watch online
Sinners and Saints (2010) online
Into the Abyss (2011) online

De kooi

De kooi is een veilige plaats voor uw valkje. Het is niet alleen zijn slaapplekje, maar ook gelijk een plek waar hij/zij zich veilig hoort te voelen en weg kan kruipen voor het geen waar hij/zij bang voor is. Daarom is het erg belangrijk om de kooi niet te klein te nemen maar een lekkere grote kooi waar hij zijn vleugeltjes lekker in uit kan slaan, kan spelen, kan springen naar verschillende stokjes/takken, op zijn gemakkie kan eten etc. Een kooi van 60x40x60 is heel geschikt voor een valkparkietje.


Ook is het belangrijk om de kooi op een niet al te drukke plaats in de woonkamer te zetten. U vindt het uiteindelijk ook niet fijn om steeds iemand langs je bed te hebben lopen of enorm harde geluiden te moeten aanhoren. Geef de kooi een plaats in huis waar uw valkparkietje zich echt terug kan trekken.


De tocht is een belangrijk aspect. Als uw valkje op de tocht staat zal hij ziek worden, niet gaan eten, bol zitten etc. Het is dus erg belangrijk om de gekozen plek te controleren op tocht. Dit kunt u op verschillende manieren testen. Vinger nat maken en in de kooi stoppen is er 1 van, maar u kunt ook stukjes papier ophangen om te kijken of die stil hangt.


Wat u in de kooi op kunt hangen en neer kunt zetten bespreken we onder het knopje Inrichting..

Joomla Template - by Joomlage.com